Ce este un ERP?

Și cum puteți să beneficiați de el?

Ce este un ERP?

Enterprise Resource Planning – adesea numit ERP, sistem ERP, sau software ERP – poate fi definit ca un sistem care ajută organizațiile să gestioneze situația lor financiară, lanțul de aprovizionare, producția, operațiuni, raportări și resurse umane.

Totuși cel mai mare beneficiu a unui sistem ERP este că prin el toate procesele de afaceri sunt accesibile pentru o mai bună eficiență: colaborare, ghidarea deciziilor, creșterea productivității echipei dvs.

Nu trebuie să presupuneți că un soft robust de ERP este dedicat și accessibil în mod exlusiv companiilor la nivelul unei enterprise. În urma progresului în domeniul tehnologiei uneltele puternice devin investiții din ce în ce mai profitabile și pentru întreprinderi mici și mijlocii. Totuși dacă vorbim despre IMM-uri aspectul cel mai important a unui sistem ERP este ca el să fie adaptat proceselor specifice de lucru, pentru optimizarea investiției și maximizarea contribuției pe care sistemul are în afacerea Dvs.

Adeseori, softurile oferite de furnizori IT prezintă soluții concepute pentru un business cu model standard, la care trebuie să adaptați procesele dvs. Spre deosebire de soluţiile împachetate, sistemul Cosys ERP pune în valoare avantajele tehnologiei potrivit provocărilor specifice ale industriei dvs.